Open/Regionals 2014

April 11th, 2014

God morgon där ute! Skönt med fredag?

Denna helgen är det dags för girls camp i Helsingborg! Ska bli riktigt kul att träffa NS gänget men även riktigt kul att få se många av er Crossfit Tjejer där ute som är laddade till tusen för en helg full med träning!! Så vila benen idag tjejer och tagga till för imorgon så ska vi köra Back Squats delux!

Reebok Crossfit Open 2014 är färdigt och jag har för tredje gången kvalat till Regionals. 48? Tjejer ifrån Europa får en plats till European Regionals som går i Danmark 16-18 Maj och jag är en av dem!  Har du aldrig varit där så kan jag starkt rekommendera att åka dit och titta om du är intresserad av Crossfit eller träning. Du kommer få med dig så mycket energi från fantastiska människor på läktaren och vältränade individer på planen! Arenan ligger ca 20 min ifrån Köpenhamn. Även detta år så kommer min familj följa med och det stödet betyder mycket för mig!

Jag klippte ihop en liten film ifrån Open 2014 så håll till godo:

Jag vill även tacka burpeeshop.se som fixade mina händer under open med hjälp av deras Cross Fixie! Denna kräm använder jag numera till att laga allt med! Använder den till såriga och torra händer. Men även till torra och såriga läppar där den funkar bättre än något lypsyl jag provat!

IMG_2095IMG_2131

Fick även prova deras kamerahållare som funkat kanon under Open! Filmen ovan är filmad mha. denna och den funkar utmärkt att sätta på pullups stängerna och även på squat racket!

Hoppas på en grym uppladdning inför Regionals nu, men först kanske vi springer på varandra på MK open?

/ Patricia