På väg mot något bra här tror jag allt.

September 19th, 2014

Det blir ett inlägg på svenska idag. Snabbt, smidigt och enkelt.

Mycket händer. Hade vilodag igår. Kändes både välbehövligt och det hjälpte riktigt bra. I vanliga fall brukar jag känna mig seg efter en vilodag. Precis som att jag måste starta om allt igen.. och så brukar kroppen vara igång på lördagen. Men inte idag. Idag var det en riktigt bra dag!

Vilodagen igår bestod av 20min air dyne, 20 min promenad och rejäl stretch av mina framsida lår och höftböjare. Ni vet när det gör sådär ontskönt, precis så känns det när dessa.

Dagens pass innehöll allt från styrkevändningar till dragövningar. Körde front böj (knäböj fram) och skulle göra 1or på 85%. Gick så jäkla bra så jag höjde lite i varje set. Resulterade i ett nytt 1RM på 135kg, och det kändes lätt. Lite svajig vändning men ändå explosiv uppåt.

Avslutade dagens pass med lite sidoplanka, handstående armhävningar och 400m sprint intervaller blandat med 250m rodd intervaller. Kroppen känns fortfarande bra efter passet och ser fram emot morgondagen.

Nu är det dags att jobba!

och just det. Jag håller på att experimentera med att göra en tårta av riskakor :) Haha, tror jag har lagt grunden nu jag! Vidare information följer.

 

/ P

Läs mer: