RCFFC och tillbaka till vardagen!

September 13th, 2012

Då var RCFFC över och det blev tävling för mig! Riktigt kul att tävla igen! Det känns som att man lär sig så mycket efter varje tävlingsmoment, att det finns mycket som är bra men även mycket som jag behöver jobba på! Gillar energin som är på tävlingar blandat med fokus och att testa hur mentalt förberedd man är! Att få känna den där nervositeten innan man är på arenan och innan man går ut för att köra sin först WOD. Tänkte inte gå närmare in på varje WOD som kördes men från att inte veta om det ens var möjligt att genomföra en tävling till en femteplacering, jag kan inte vara mer än nöjd!

Bild

Dagen efter hade jag träningsvärk men skönt att veta att man tog ut sig! Tog det väldigt lugnt hela dagen och försökte landa i vardagen som har sprungit ikapp efter två månaders sommarlov. Studier, c-uppsats, praktik, träning och det sociala livet!

På tisdagen blev det ett kort pass med följande:

Back Squat

* Set 1 – 10 reps @ 70% of 1-RM – 95kg

* Set 2 – 8 reps @ 75% – 105kg

* Set 3 – 6 reps @ 80% – 110kg

* Set 4 – 4 reps @ 85% – 115kg

* Set 5 – 3 reps @ 90% – 121kg

Bra träningsvärk efter tunga böj!

Onsdagen bestod av en mängd övningar och en som var helt ny för mig som heter skin the cat, vart tydligen en övning i ringarna där det kändes som att axlarna var på en plats de inte skulle befinna sig på :) men bra bålträning blev det! 

Idag vart ett riktigt härligt pass!! Började med MU, DU och L-sit.. Sen var det ett styrkemoment med clean and jerk, där man under 12 minuter lyfte ett lyft varje minut och ökade successivt i vikt, jag slutade på en stabil 80kg clean and jerk – nytt PB!! Efter det var det en härlig serie med front squats och en WOD bestående av pull-ups och KB-swing, jobba 20s på varje station och sen vila 20s * 10 varv. SKÖÖNT PASS!! 

Bild