Regionals 2015 – avslutat! 

June 1st, 2015

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till det härliga gänget jag fick hänga med i helgen! Linnea, Jenny, Camilla, Hugo, Simon och Numi. Utan er hade detta inte blivigt av och jag känner mig riktigt privilegiad att ha fått göra denna resa med er. Tack för ert tålamod mot mig då jag stundtals inte kunnat träna med er tack för att ni ändå trodde på mig och att jag fick tävla mer er. Jag vet att jag gjorde mitt bästa – jag vet att alla gjorde sitt bästa men tyvärr räckte det inte hela vägen till games i sommar. Vi slutade på en 7 plats och vi vet alla att det inte är riktigt rätt och vi tar det med oss lär oss något av det och fortsätter tugga på och fortsätter mot våra mål i träningen! 

  
Vilken jäkla helg, det har varit en 3 dagars lång fest och jag har idag legat helt utslagen i soffan hemma. Tröttare än vad jag trodde jag skulle vara. Mera mätt på träning och tävling än jag trodde. Jag har tävlat så mycket det senaste 6 månaderna. Adrenalinet har åkt berg och dal bana, självkänslan lika så. Jag har slitits mellan två olika träningar och försökt hålla ihop allt med jobb. För mig va dethär ett avslut på stora tävlingar i cf. Jag kommer lägga allt fokus på tyngdlyftningen och jag ser verkligen fram emot det! Självklart kommer jag köra en wod eller två någon gång, jag älskar ju att svettas! Men det kommer vara för att det är bra träning och roligt sätt att träna på.  

 Sen att få hänga kvar med alla fantastiska människor på crossfit Nordic och nu snart i nya lokaler ska bli så grymt! Vilken box det här är, så många som jag varje tisdag ser kämpa på mina pass kom och hejade i helgen! Ett stort tack till publiken och att ni fanns där. Det betyder allt och vi gav er en nervig show! 

Tack till sponsorer: rpm fitness, gymgrossisten, rheband, nocco och Reebok! Det hade inte varit möjligt utan er. 

Så några dagars vila, sen så rullar jag igång en ny period och ser fram emot att bli ett nytt starkare jag med en sak i fokus, målet! 

  

Läs mer: