Rullar vi igång en ny vecka då…

October 12th, 2014

Söndag kväll. Det va så jävla gott med kaffe så jag svepte just fyra koppar utan att blinka. Dåligt

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 22.17.03

val… nu står ögonen utanför kroppen och jag surfar runt på nätets olika träningssidor och läser, tittar och vill NU,NU åka och träna. Jag som hade som plan att gå och lägga mig tidigt ikväll (typ nu). Vi får se hur det blir med den saken.

Förkylningen börjar sakta släppa. Tänkte imorgon försöka mig på ett litet cardio pass på morgonen. Har tränat fem pass denna veckan lite lugnt och försiktigt. Skön träningsvärk i nästan hela kroppen. Körde bänkpress igår, det känns ordentligt idag. Försökte mig på 93kg, men det gick inte hela vägen upp. Skyller på att klockan va runt 08:00 när detta försök gjordes. Gjorde en tvåa på 87 iaf. Undra om det är möjligt att nå 100 i bänk? Kanske ska vara nästa årsmål? Med tanke på att jag inte alls tränar någon bänk så borde det ju gå att utveckla? Men först ska jag lära mig att sitta i ryck…

Börjat jobba lite mera nu. Det känns. Tillbaka till den där känslan att på fredagar vara helt slut i huvudet och kroppen. Kommit lite ur rutin och måste börja bygga om rutinerna kring nya scheman. Matplanering, packning, sömn. Det är svårt men inte omöjligt att få allt att gå ihop. Krävs lite mer planering.

Hösten närmar sig.. följande är inplanerat i kalendern i tävlingsväg:

8-9/11 – Roslagen open

22/11 – tyngdlyftning

28-30/11 – crossgym challenge fitnessfestivalen Göteborg.

Dags att packa väskan inför imorgon! Sov gott / P