Ryck, stöt, knäböj, ryck, stöt, knäböj

January 8th, 2015

Ryck, stöt, knäböj, ryck, stöt, knäböj kan summera träningen denna veckan!

IMG_3837.PNG
Kroppen känns riktigt bra men huvudet är inte riktigt med under mina träningspass. Jag har svårt att fokusera! Träningen som är min fristad där allt bara ska kännas bra och bortom alla vardagssaker har denna veckan blivit en mental kamp. Så är det ibland och det jag oftast gör är att jag försöker få saker klara innan träningen och sen jobba lite mentalt innan själva passet. Kanske även bör börja köra lite avslappning på kvällarna då det känns som att min hjärna är överhettad ibland. “Brukar” somna till någon lugn röst som pratar ibland när det är lite för mycket.

Helgen är planerad till Eskilstuna! Ska bli gött att hänga med ASK gänget och även träffa Margot en hel helg! Hoppas på en rejäl uppladdning och som vanligt kommer det bli bra pass :)

// P

Läs mer: