Sämst idé vinner… 

June 16th, 2015

Tisdag. Tyskland. Träningsläger. Träningsvärk? Just vaknat, ligger i sängen och försöker slappna av och tycka det är skönt att ligga kvar. Frukost kl 08:00, morgonpromenad kl 07:30.  Världens största kudde….

 Igår körde vi dubbelpass. På morgonen blev det drag, vändning och knäböj för min del och på kvällen massa ryck, drag även här och även push-pressar. Kroppen känns bra och vikterna kommer…men jag känner mig inte stressad, sm om två veckor fast det känns typ som att det får gå som det går. Medioker inställning. Kommer nog ändras på vägen dit. 

Jag brukar säga att jag har “en last i livet” och det är att jag snusar. Sen att det är en sanning med modifikation :) då jag även älskar smågodis. Men det kan vi ta en annan gång. 

Jag vill inte vara beroende av något, jag har slutat några gånger tidigare och låt oss säga att detta är mitt tredje lite mer seriösare försök. För det kan inte bli så mycket annat när man åker utomlands utan snus. Just nu är jag uppe i 36h. Inte så mycket. Men ändå. Lite lättirriterad.  Lite disträ.  

 Ska försöka somna om en stund på min gigantiska kudde. 

/ P