Sjukstuga..

September 17th, 2012

Jag trodde att jag skulle klara mig ifrån att bli förkyld…men icke. Skolstart i kombination med tävling gav ingen positiv effekt på mitt immunförsvar. I stället blev det halsont och täppt näsa. Jävla skit!!!

Helgen bestod av jobb och plugg. Kände mig friskare igårkväll och bestämde mig för att börja måndagsmorgonen med en joggingrunda. Kändes riktigt bra tills på eftermiddagen då jag var helt slut och somnade i soffan efter en heldag i skolan och vaknade upp med feber. Jaja, det är väll bara att bita i det sura äpplet och vila.

Vila är inte riktigt min grej, visst är det skönt att ligga i soffan och bara slöa men samtidigt känns det som att tiden bara försvinner, jag får ingenting vettigt gjort, benen kliar och kylskåpsdörren öppnas och stängs för att jag är så uttråkad. Som tur är så fyller inte kylskåpet på sig själv :)

Så vad lägger jag energi på om kvällarna när det inte blir någon träning? Absolut ingenting. Utan träning så funkar inte min vardagen. Så det blir till att vila snabbt och köra igång igen!

Så, då har jag fått klaga av mig. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig i tystnad!

Imorgon är jag frisk!

Läs mer: