Skoinlägg och tröttmössa.

June 9th, 2015

Det tar på krafterna att ligga på topp…Somnade som en sten igår och dagen innan det med och idag efter träning och lunch vart jag tvungen att sova igen. Vilket Linnea på boxen mer än gärna fotograferade och informerade om :) Man är ju alltid så vacker när man sover, speciellt i en soffa (eller varför inte på ett tåg – där jag även blivit fångad på bild sovandes av denna donna). Sen är ju inte jag den som inte ger igen… patricia.s

Det gäller att hålla reda på vad som är vad med trötthet. Är det pga. sömnbrist, utmattning eller är det bara så att kroppen kräver sin återhämtning. Jag sover mer än gärna 8h per natt. Jag behöver det. Sen om tid finns så blundar jag även 10-20min mitt på dagen. Detta för att verkligen återställa kroppen och jag tycker att har jag fått göra ovanstående så funkar jag absolut som bäst. Sen är det inte alltid tid finns men jag försöker prioritera sömn och återhämtning.

Kroppen känns prima och träningen rullar på. Idag med inslag av styrkevändningar, knäböj fram, stötdrag, ryckmark och kombinationsövning för ryck. Lyckades idag ta mig upp mot 100kg i vändningar igen vilket va ett tag sedan jag kände på. Skönt att de fortfarande sitter och jag gjorde 7 st i loppet av 3 serier.

Idag va jag även på Sofia Hemmet och träffade just Sofia :) en vän som hjälpte mig gjuta ett par skoinlägg som jag säkert i 10 års tid övervägt att ordna till. Jag har endel pronationsproblem i fötterna. Ingenting som besvärar mig med smärta men jag ska prova och utvärdera om min funktion i knä och höft kan bli lite bättre mha inlägg i skorna. Så jag väntar med spänning på att jag ska få prova dessa. Såhär såg avgjutningen ut:

  
Godnatt / P