skoskav och diverse andra åkommor.

July 6th, 2015

Efter att ha tittat igenom min instagram kan jag konstatera tre saker. Folk gillar när jag lyfter tungt eller får nya skor. Huruvida jag poserar eller ligger och solar är tydligen högst ointressant. Jag vet inte om det talar mest om mig eller om dem som följer mig? Oavsett så är jag oerhört tacksam över att ni tittar till mig lite då och då. Självklart sporrar det en i vardagen att försöka sig på den där sista vikten eller att prova göra någon ny lite svårare övning.

Hittade även mina lyft från SM idag. Eller hittade, jag letade efter dem. Har själv inte sett dem och var mest intresserad av hur nära jag va att faktiskt ta 119kg i stöt :/. Ja, det vart rätt nära. Mina lyft går att se på följande film och tiderna för mina lyft är:

80 kg 49:00

90 kg ryck (bom) 51:30

115 kg stöt 1:49

119kg stöt 1:52

Jag har kört mitt första programmerade pass efter SM. Jag ville känna mig som en nykläck kyckling eller som en ko på grönbete men status va mera skoskav och mensvärk. Tog mig igenom 96 reps på över 70% inom loppet av 2h (jag var seg i träningen idag). Värmde upp länge och funderade över allt mellan himmel och jord. Träningen gick bra och det känns verkligen som en försmak av vad denna försäsong kommer att innehålla – undra om man delar upp tyngdlyftningen i säsonger?!

Efter träningen fick jag fint sällskap av Cilla och Max. Fick hänga en runda på kulturhuset och även se sthlms stad en måndag. Inte varje dag man strosar runt på gatorna här. För övrigt hade Jag, Cilla och Hampus en rolig konversation i Tyskland om hur träningsprogram ska förvaltas. Den går att läsa fint sammanfattat här av Cilla!

Jobbade några timmar under kvällen och är just nu hemkommen ifrån ett allmänfys pass tillsammans med Linnea på Vici! Sent pass, men riktigt skönt sätt att få avsluta kvällen på. TACK!

linnea och patricia