Snart dags för tävlingshotellet.

November 20th, 2015

Vad vore vardagen utan lite snubbeltråd på vägen…

Dagarna rullat på här i Huston, imorgon flyttar vi äntligen in på tävlingshotellet och det ska bli riktigt skönt att komma på plats och känns på stämningen. 

  
Jag provade på mina ingångsvikter igår på träningen och det kändes bra! Självklart lite nerver på vägen och man märker att huvudet börjar forma om sig inför fokus och prestation. Även kroppen börjar vakna och sänder ut sina signaler. Jag vaknade inatt kl 02 med en extrem smärta i vänster fot. Inte haft så ont i foten sedan min fraktur för tre år sedan. Kunde inte stödja på den och fick hjälp av Angelica att isa och linda. Så min natt har bestått av att ligga på soffan med foten i högläge och tittat på CNN. Lagom trött just nu men min smärta har minskat avsevärt mycket. Antagligen någon form av akut inflammation. Läskigt men tacksam över att det redan nu känns bättre. 

Igår va vi även på the mockingjay part II premiären! Vi gick på en riktigt amerikansk bio där man under hela biotiden kunde beställa in allt från mat till dricka :) jag och Angelica åt blåbär och hallon – life on a diet. Filmen får 3/5 av mig. Helt okej, men de första delarna är bättre.

Nu har även intervjun som Carita, Sofia och jag gjorde med Sörmlandssporten kommit SVT sporten sänder! 

Ha en bra kväll Sverige! Jag ska njuta av lite sol idag och vila. / P