Sponsorer

Att träna med siktet inställt på EM och VM i tyngdlyftning kräver ett stort engagemang och tid. Jag söker sponsorer som kan underlätta för mig att fortsätta min träning och tävlandet mot världseliten i Tyngdlyftning. Att kombinera den målsättningen med att jobba heltid och driva min egen firma är en utmaning. Jag söker därför sponsorer som vill vara med och följ mig från början av min tyngdlyftningskarriär. Nu i vår är siktet inställt på EM i april 2016.

Vem är jag?

Patrica Strenius satsar på EM i Tyngdlyftning

Jag heter Patricia Strenius och är 26 år gammal. Jag har varit aktiv inom friidrotten i ungdomen och främst varit kortdistans sprinter. Jag kommer från Karlskrona och tävlade för KA2 IF. Försäsongsträningen som sprinter introducerade mig för styrketräning i allmänhet och styrkelyft i synnerhet. Några juniortävlingar har jag hunnit med men fokuset var tvunget att hamna på studierna. Under tiden som jag studerade till Kiropraktor hittade jag CrossFiten och jag började tävla igen. Det var något som jag inte visste att jag saknade förrän jag var mitt uppe i det igen. Att träna mycket och hårt för ett mål och sedan få chansen att prestera är en fantastisk känsla.

Det var CrossFiten i sin tur som gjorde att jag fick upp ögonen för tyngdlyftningen. Tidigare hade frivändningar bara varit ett moment i explosivitetsträningen på friidrotten eller en del av ett pass på gymmet. Nu tacklade jag det istället med nyvunnen kärlek för detta moment.

Genom att prestera bra på CrossFit tävlingar, framför allt på tyngdlyftnings-intensiva moment, fick Jim Gyllenhammar upp ögonen för mig. Jim är förbundskapten för Svenska seniorlandslaget i tyngdlyftning.
Tyngdlyftnignsgänget_bosönJag tränar och tävlar för Allmänna Sportklubben (ASK) i Eskilstuna men bor i Stockholm där jag jobbar som legitimerad Kiropraktor. ASK är en framstående klubb men flera andra atleter med siktet inställt på världsscenen. Det gör att jag har ett skönt gäng med likasinnade som sporrar och utmanar mig att träna bättre och hårdare för att nå längre än jag hade kunnat göra på eget håll.

 

Vad har jag gjort?

Jag har under hela livet tränat explosiva grenar och sporter. Något som syns på både min fysik och mina prestationer. Jag har nedan lagt in några videos från Patricia Strenius på YouTube samt en väldigt kort sammanfattning av mina prestationer så här långt. Jag hoppas att ni vill vara med på resan.

 

Några tidigare meriter är:

  • Rankad 3:a i Sverige i Tyngdlyftning 2014 samt 2015, efter att ha börjat med sporten i  September 2014.
  • En total på 185 kg och total vinnare på Svealands-Mästerskapet i Tyngdlyftning 2014.
  • 11:e placering 2014 och 8:e placering 2013 på CrossFit Regionals Europe.
  • 8 placering på EM 2015 (Georgien)
  • 17 placering på VM 2015 (Texas)

 

Vill ni bli min sponsor?

Jag letar egentligen efter flera sorters möjliga sponsorer. För att kunna satsa fullt ut som jag vill behöver jag ägna mer tid åt träning och återhämtning. Jag söker i första hand sponsorer som vill stöta mig i det dagliga livet så att jag kan fokusera på tävlingarna. I dagsläget går det mesta av min tid till att driva min egen Kiropraktorverksamhet och att få allt att gå ihop. Jag söker också sponsorer som kan hjälpa till med saker runt om kring, det blir mycket resor, framför allt mellan Stockholm och Eskilstuna samt till och från olika träningsläger.

Vad får ni av mig?

Om ni vill vara med och stötta mig från start har vi alla möjligheter att bygga något bra tillsammans. Ni kommer förstås synas i de miljöer där jag tränar och tävlar. Förutom den här bloggen så är jag aktiv på mest på Facebook och Instagram. Mycket beror på vilka ni är och vilken exponering som ni söker. Är ni intresserad så hör av er så tar vi ett möte och ser ur vi kan jobba ihop!

Det lättaste sättet att få kontakt med mig är att Skicka ett email.

Ni kan även hitta mig på Facebook och Instagram om ni vill se mer eller kontakta mig där.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *