Suns out….guns out! 

May 3rd, 2015

Tiden går så fort…tre bra dagar har jag avverkat hemma med familjen och det är lite vemodigt att lämna. Samtidigt som jag har så mycket att se fram emot och att livet rullar på i Stockholms så finns det en behaglig känsla i att vara hemma.  

 Jag har kunnat sköta träningen riktigt bra även under denna mini semester och det är skönt att få fortsätta hålla igång. Det har totalt blivigt 5 pass som alla har varit bra! Kosten däremot har fått stå lite åt sidan och som vanligt så längtar jag tillbaka till min rutin och kontroll. Men av formen att dömma så gick nog de där extra kcal rakt ut i biceps :)

Kommande vecka bjuder på lite mera jobb och fortsatt träning med teamet inför european regionals i slutet av maj. Det ska bli spännande att se vad det är för event som vi ska köra och jag tror att de kommer att släppas i slutet av denna veckan. 

Idag var jag och brosan ute på västra mark och kände på löparbanorna. Banor som både han och jag har nött x- antal meter på och det känns stort att vi kan träna tillsammans och han är en stor inspiration i mitt liv.    

  

Efter det så blev det hem och titta på hockeyn innan jag skulle sätta mig på flyget. Där jag nu sitter. 

Vi hörs / P