Svenskt rekord och personliga rekord! 

August 30th, 2015

Vilken jäkla helg! Det är med dimmiga ögon som jag sitter på tåget mot Kastrup. Lite trött, lite mättad men med en skön känsla i kroppen och knoppen. 

  
Min träning har gått som tåget, jag har varit nertränad, haft knäböjskaos och haft teknikrycksträning till sena kvällar. Allt har gett resultat och det är en fantastisk känsla att ÄNTLIGEN få utväxling för allt slit på en tävling! Jag fick sex godkända lyft på nordiska mästerskapen i tyngdlyftning! 

Personligt rekord i ryck på 90kg

Personligt rekord i stöt på 122kg (som även är svenskt rekord) 

Och presonligt rekord i sammanlagt på 212kg!

  
(Brosan och jag, två svenska rekordhållare) 

Min tävlingsvana går inte att räkna på två händer än. Detta va min 9 tävling totalt, och jag har nu träning tyngdlyftning i ett år.

Dagen innan tävling fick vi skriva ner vad vi ville ha ut av tävligen. Jag har aldrig skrivit ner mina mål. Mer haft dem i huvudet. Min önskan på denna tävling va 1. Ta medalj. 2. Lyfta över 200kg. 3. Försök till svenskt rekord i stöt. 

Checkade av alla och det är en underbar känsla! Jag ska ta med mig denhär och pussla ihop livet fram till VM i huston och bara fortsätta göra allt så jävla bra! 

Tack för allt, vilken jäkla insatts av hela gänget! Går att läsa om på Svensk tyngdlyftning