T..som i träningsvärk!

March 10th, 2015

Nej men dra åt h..vete. vilken träningsvärk jag har i kroppen! Haha, många tror att när man tränar mycket så borde man vara van… men dessvärre så är det som så att det är mera sällan man drabbas av detta fenomen ju mer man tränar. Det är svårt att överbelasta kroppen på ett sådant sätt så att det uppstår träningsvärk efter varje pass. Men nu….nu har jag i alla fall lyckats. Enda stället jag inte känner något på är mellan skulderbladen typ. Till detta har jag sedan även hål i händerna. Sällan har en aktiv vilodag varit så efterlängtad! IMG_2398

Vilodag i lördags. Träning i söndags. I måndags vart det två pass, ett med fokus på lite kondition och mage/rygg och sen ett tyngdlyftingspass. Satte äntligen en hängande vändning ovan knä plus stöt på 103kg. Fick även med mig ett hängande ryck under knä på 80kg.

Idag kändes det som att jag gjorde 1000 olika tekniklyft under passet och jäklar vad det tog i kropp och knopp! Fortsatte dagen med att coacha fyra pass på Crossfit Nordic och hade en bra men trött känsla i kroppen hela kvällen.

Sen fick min kväll rundas av med glada nyheter “hemifrån”, Karlskrona hockey, KHK, klarade kvalserien och gick upp till SHL! Fantastiska nyheter och det går en behaglig känsla genom kroppen när man vet vad glädjen av dessa prestationer ger! GRYMT!

Så nu försöker jag knäcka nöten till den ultimata behandlingen mot träningsvärk.. Kan det kanske vara överdos av magnesium och sömn?

Det kommer i vilket fall som helst krävas en promenad imorgon för att väcka kroppen. Det har ju hänt endel :) // P

SAM_0029 IMG_3986

Läs mer: