Tävlingshelg!

January 22nd, 2015

I helgen är det seriestart för 2015 års tyngdlyftningsserie. Jag kommer att tävla för ASK tyngdlyftning i Eskilstuna och detta blir min tredje tävling totalt. Ska bli kul att tävla igen i helgen. Spännande att se hur kroppen har regerat på träning och kost samt även vad jag kan prestera på de där sex lyften.

Det är lite olika men träning och tävlingsbiten. På träning på kan man välja att lyfta lite när det känns som att man är återhämtad. Man kan lägga på mer vikt eller mindre vikt och prova sig fram. På tävlingen så är det tre lyft i ryck och tre lyft i stöt och sen så är man klar. Det som däremot tillkommer under tävling är en enorm fokus som kan vara lite svår att få till under träningspass.

IMG_3896.JPG

Så, det ska bli spännande att se vad denna tävlingen har att bjuda på och vad jag kan prestera.

Träningen rullar på som vanligt. Jag önskar fortfarande att jag skulle ha lite mer tid över för att köra dubbelpass någon/några gånger i veckan men jag försöker göra det bästa av situationen.

Körde ett Crossfit-pass förra veckan tillsammans med Linnea på crossfit Nordic. Jäklar vad jag lyckades att ta ut mig själv! Va helt slut efteråt och det tog ett tag att återhämta sig. Vi körde i lag om två:

10 varv var av:

5 power cleans 45kg

10 t2b

15 wallballs

vila

4 burpee boxjump

8 deadlift 75kg

10kcal airbike

// Patricia

IMG_3886.JPG