teamträning och 3D – golf! 

May 17th, 2015

Bra team-träningshelg! Har i helgen hängt tillsammans med Hugo, Numi och Camilla. Vi har övat igenom de olika eventen inför regionals och det känns att det närmar sig nu verkligen. När vi står där på led och övar och det snart är min tur att köra så får jag dendär känslan i kroppen – Snart är det min tur! 

  
Camilla och jag efter att ha kört thrusters – painface :)

Kroppen känns bra, lite stel/sliten i överkroppen och jag bör snarast själv uppsöka en massör. Det är lite svårt att behandla sig själv. Häromdagen hjälpte Andreas till att mosa mina lats. 

 

Ansiktsuttrycket talat nog för hur mycket dethär känns! 

Idag bjuds det inte på några vårkänslor i Stockholm. Gårdagens “jag måste köpa mig en ny cykel” känsla är som bortblåst och jag är glad att kunna åka bussen idag 😉 men igår va det riktigt härligt och vi passade på att köra lite 3D minigolf!  

 

Tålamodet höll bra och Jag deltog i spelet 😉 om än lite frustrerad ibland:  

  
 

Men vi fortsätter denna veckan med att hänga i gäng och jag är glad över att få ha dessa härliga människor runt om mig! 

  
// P 

Läs mer: