tillbaka på banan..

September 26th, 2012

Det var en seg förkylning jag åkte på… Legat hemma i två dagar för att verkligen försäkra mig om att bli frisk!! Försökte kämpa på förra veckan trots snorig näsa och gjorde väll två halvbra träningspass men blev hela tiden sämre. Jobbade hela helgen och träffade vänner! Helt klart värt det men blev inte friskare för att jag inte lät kroppen vila. Så det slutade med att jag låg nerbäddad i soffan måndag-tisdag, datorn på magen och serierna rullade.. Jag kan förstå att man kan bli bekväm i den positionen! Sen att jag har grymma c-uppsats polare som låter en ligga hemma medans de pluggar på, stort tack!! 

Idag mår jag bättre, lite hosta men måste komma ut!! Ska börja min träning lite lugnt med ett yoga pass nu på morgonen tillsammans med Cissi.

I eftermiddag blir det röntgen, ska se hur bra resultatet blev av min fotoperation, Spännande. Hoppas på att det ser lika bra ut som det faktiskt känns!

Efter fyra dagars frånvaro från träning så kliar det verkligen i benen! Ska bli så skönt att få svettas lite igen :)

 

Läs mer: