tillskott, kost och kropp.

April 9th, 2015

Tjena! Torsdag dagen till ära :) Hoppas på sol och två stycken bra träningspass. Är snart påväg till Eskilstuna för att under dagen köra två träningspass IMG_2134tillsammans med team gyllenhammar. Vill rikta ett stort TACK till Malin  för att hon gör mina resor till Eskilstuna möjliga! En god vän och en grym laser,- och massage terapeut nere i hemstaden Karlskrona! Så semestrar du i Blekinge eller kanske kommer ifrån Karlskrona och behöver hjälp med kroppen eller kanske bara välmående? Tveka då inte att höra av dig. Malin har hjälpt mig med allt ifrån att läka ihop mitt sår på min brutna fot till att tejpa ner mina trapz när träningen varit lite väl påfrestande! Tusen tack!

IMG_2491

 

Jag har börjat vakna tidigt igen.. Det är ett tecken på att det börjar bli ljusare ute och även på att formen börjar komma. Jag är utvilad när jag vaknar men svårt sugen på både frukost och kaffe. Idag får jag vänta lite med att käka frukost, blir till att äta på tåget till Eskilstuna så att jag har bra energi till träningspasset. Älskar min blandning av kvarg, bär och havregryn, speciellt när det fått stå till sig under natten! Ibland blir det äggvita, havregryn och hallon. Även det en god kombo. Är lite av havregrynsberoende tror jag!

Vågen stannar på 64kg denna morgon, och idag ska jag köra ingångsvikt i ryck. Kan gå precis hur som helst :)

Sen så va det dethär med kosttillskott.. Jag har alltid haft en respekt för vad jag stoppar i mig i den vägen. Jag använder Milk and Whey oftast efter ett pass om det är längre tid tills dess att jag ska äta nästa stora mål mat. Under passet brukar en skopa BCAA hypertrophy följa med ner på gymmet. Detta gillar jag verkligen, speciellt under långa pass är det skönt att få något annat i magen än bara vatten. Före passet har jag en tid nu provat att ta Kre-Alkalyn samt Nitro kick (koffein). En form av kreatin som inte ska binda så mycket vätska. Det är svårt att avgöra vad som ger resultat men jag tycker att jag är piggare under passen, speciellt nu när jag ligger lite lågt på mitt KCAL intag. Jag verkligen ingen expert på detta område, men jag tycker det är intressant att lära mig nya saker om kroppen. Allt kommer ifrån strength sport.

IMG_4155.JPG

Nu börjar det bli dags att ta sig till tåget! Ha en bra Torsdag! Kram / P