Träningsfilmer från veckan…

June 13th, 2015

Godkväll!

Då var första veckan av tyngdlyftningsträning avklarad, känns förvånansvärt bra i övningarna och det enda som känns lite underligt är startpositioner och att hitta tillbaka till småsaker som man ändrat under tidens gång. Kroppen tycker att träningen är helt okej och svarar bra. Inte 100% tillbaka till mina böjvikter och jag får kriga lite för att få till de tunga seten men utan sänkning av vikten.


Imorgon är det vilodag vilket faktiskt känns helt okej, jag tänker mig en kort joggingrunda på morgonen och stretch efter det. Eftersom att jag vilade helt i onsdags så finns det lite utrymme för aktiv vila. Imorgon åker jag även till Tyskland med ett gäng ifrån ASK Eskilstuna. Ska bli så kul och det var längesedan jag var iväg på träningsläger nu så skönt att åka dit med en hel kropp och taggad till tusen. Uppladdning inför SM och jag tror på många bra träningspass.

Idag tränade jag på Friskis och Svettis vid skanstull. Sofia var på besök i Stockholm och vi körde båda två ett bra pass. Fia är även grym på att baka(!), både söta kakor och mindre sockrade sådana. Läs hennes blog för smarriga proteinrecept.  Skickar med ett par filmer från veckans träning och hoppas på flera under nästa vecka.

// Sov gott.