tre saker jag är mindre bra på…

October 1st, 2012

Yes, ibland måste man göra saker som man är mindre bra på!  Idag stod det simning, rodd, snatch och burpees på schemat. De tre förstnämnda är saker som inte tilltala mig. Men visst är det skönt att simma – säger de flesta. Jag sväljer mer vatten än jag får undan när jag crawlar och jag jobbar mer med att hålla huvudet överextenderat över ytan än att göra riktigt grodsim. Nej, långdusch och bastu är det som lockar mig till simhallen. 

Programmeringen idag bestod av:

2k rodd – 8:!5min

Bygg upp till 1RM power snatch – slutade på 60kg.

30 power snatch på tid – 40kg. Sub 5 min. 

7min AMRAP burpees – 91st. Låter bilden tala för sig själv…

Bild

Nej, ingen super dag för mig, men bra att ha det gjort! Avslutade med att hålla pass på crossfit södermalm, alltid lika kul att hjälpa andra att svettas och prestera.

I lördags körde jag Murph, på Andreas initiativ på RX vikter, alltså 10kg viktväst. Gillar utmaningar! Så sagt och gjort:

1,6km löpning – 100 pullups – 200 pushups – 300 air squats – 1,6km löpning. Tid: 55min. Nöjd! Det var tungt, och det som led mest under träningen var mina händer. Idag kan jag utan att ens känna efter berätta precis vart mina lats slutar och börjar :) Måste älska träningsvärk!

Bild

Japp, det gör lite ont, men inget som inte lite tejp kan lösa så länge jag slipper hänga i en stång! Bra start på veckan denna måndag ändå! Ser fram emot flera träningspass och en inspirerande helg i Västerås för att kolla på SM i Bodybuilding, Bodyfitness och Classic Bodybuilding.

Dags att hoppa in i duschen och förbereda inför morgondagen! 

Läs mer: