Två dagar kvar… 

May 27th, 2015

Det är oklart om det finns någon form av teknik för att få på mig ett par tighta jeans. Jag som ständigt knallar runt i träningskläder försökte just knö ner mig i ett par jeans. “Du ska köpa en storlek försmå” “de töjer sig” -jo men sen att jag ser ut som en valross som ligger och ålar runt på golvet för att få på mig dem är kanske inte det sexigaste som händer hemma hos mig. Haha. Ja, nog med det. Byxorna till efterfesten är kirrade iaf. Jag gör som vanligt, börjar allt vid målet. Just nu så är det packning (tvättstuga) som gäller inför stundande helg! 

Fan snart drar vi!!! Snart är det dags för tävling….igen. Men jag är taggad och min rastlöshet talar för formen. Vill inte sitta still, men jag får inte maxa i knäböj. Förstå min ångest här :) 

  

  
Jag började morgonen med att coacha en klass och sen så sprang Linnea och jag en runda och stretchade lite. Jag åkte och handlade inför resan och passade på att laga lite energi-bollar att ta med till frukost då jag vet att den inte är fantastisk på hotellet. 

Nu kör vi! / P