Tvära kast mellan hopp och förtvivlan..

September 13th, 2015

vilken jävla skit helg på endel plan… Den som skulle varit så bra blev helt enkelt inte alls som jag tänkt mig. 

Det hände något… På träningen i torsdags. Visst jag va inte 100% när jag tog mig till träningen, lite ont i halsen men jag tyckte jag va god för lite styrketräning. I mina sista två set på knäböjen så kände jag att allt inte va som vanligt. Något drog och krampade i ryggen. Körde klart och det blev bara värre och värre under torsdagen. Min fredag va rent av förjävlig och jag försökte träna men det slutade med endel tårar och frustration. Lite starka smärtstillande goda vänner och försök till skratt ha ändå lättat upp det hela lite. Lördagen va ett lätt töcken med endel värktabletter och smärre magkaos. 

Idag är status bra mycket bättre i ryggen. Känner mig god för att göra ett försök till ett allmänfyspass och kanske till och med lite lyftning. 

Att min förkylning med ska lätta lite är väll kanske ett krav för att kunna träna lite.

  
Det finna så många klyschor som passar in för att avsluta detta inlägg. Men jag vet att jag kommer gå hel ur det här, på något sätt, inom en kort framtid. 

/ P