Uppladdningen för SM är igång. 

June 29th, 2015

  
I skrivande stund i hallen för att titta på damer -58 där Angelica Roos ska tävla. Fia har tävlat klart i klass -53 och fick med sig tre SM guld!!! Så jäkla grym tjej och så säker rakt igenom. Kul att se och Fia lyckades få igång mitt tävlingssug!  


Efter Fias tävling va det dags för mig att köra ett lätt pass för att få ut resan ur benen och komma in i matchen. Passet gick bra! Mina ben känns bättre men fortsatt någonting som inte är 100%. Fick en ny omgång massage efter passet av Jim och det är precis det som behövs! 

Imorgon kör vi och allt går att följa live! Min klass startar kl 19:00 på följande länk: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaTyngdlyftningsforbundet/Hem/Klubbrum/SMTyngdlyftning/Nyheter/Live-streamingSMSundsvall/

Jag ska försöka komma in i matchen, släppa sargen och bjuda på sex bra lyft.  

  
“Vi draaaar” 

/ P