Uttagningsläger till Nordiska – Halmstad! 

August 7th, 2015

Jag älskar denhär stämningen som det är på dessa läger. Det är förväntningar, nervositet, gemenskap, skratt, gnabb, pikar, hejarop ja allt blandat. Befinner mig i Halmstad på landslagsläger tillsammans men ett härligt tyngdlyftningsgäng. Fullt ös redan från början. Lite längre bilresa under dagen men med lite sömn i bilen och käk innan träningen så vart jag med på banan inför helgens första träning.

  
Körde ryck, stöt och knäböj på dagens pass. Gick som högst 81kg i ryck, 103 i stöt och 140 i knäböj bak. När man delar podie med Cilla vågar man inte göra så mycket mer än att prestera för att hålla sig på den säkra sidan :) imorgon blir det tyngre vikter. Vi ska även under denna helg ta oss igenom endel fystester och det är både nervöst men även väldigt roligt! Idag körde vi grip-styrka och Max strikta chins. Gjorde 19 chins. Pers för mig så det va kul :) kändes som att jag skulle ha fler men syran tog mig på slutet.  

 Under kvällen en föreläsning där vi även pratade om mästerskap och framtidens mästerskap och OS. Självklart pirrar det till bra i kroppen och tankarna drömmer sig iväg. 

  
Mot en ny dag imorgon, huvudet är med och kroppen är med. Vi draar!! 

/ P