Va det planerat?

January 22nd, 2014

20140122-201815.jpg år efter år tycker jag denna är så fantastisk!

Varje gång jag träffar en gravid kvinna och frågan “va det planerat? kommer utspringande ur min mun vill jag i princip slå mig själv hårt i ansiktet. Det har väll för fasiken inte jag med å göra! Ändå står man där sen och lyssnar på ett svar och försöker och bortse från rodnaden i ens egna ansikte av dumhet! Tänk först, tala sen. Ibland iaf!

Träningen går bra! Hade en riktigt kass vecka förra veckan då jag höll på att jobba mig till tristess, kunde somna sittandes på en stol mitt på dagen och fick inse att något är fel. Så numera kasserad jag in fler kolhydrater till måltiderna och känner mig på köpet faktiskt riktigt bra.
Aktiv vilodag idag, han upp på cykeln en runda i förmiddags och dejtade även foamrollern en stund. Vi kom inte bra överens. Mina lår gjorde slut och vi skiljdes som ovänner.
Har även idag gjort klassikern sprungit med händerna i fickan och med ryggsäck, är det bara jag som känner mig som 5 år igen när man gör så? Fullt påklädd i vinterkläder och så studsar ryggsäcken sådär fram och tillbaka på ryggen. Man tävlar mot de andra , först fram till buskön och så slänger man ryggsäcken så att det bilar en kö in till bussen… Och så går man och leker i väntan på bussen.