Vad händer nu då? 

December 3rd, 2015

Tomhet, sockerstinn, trötthet, vardag och framtid! 

I skrivande stund vid frukostbordet…. En podcast i lurarna och frukosten framför mig. Försöker komma in i rutiner igen med allt. Jobb, kost och träning. Det har helt klart gått sådär. Men en vecka av att inte tänka så mycket är helt okej, även att jag märker att jag inte mår så bra av det. Sover dåligt (kan bero på jetlag) och äter kasst. Men.. Inatt har jag sovit 14(!?) h. Trodde igårkväll att jag skulle bli sjuk. Va febrig igår kväll men helt ärligt så tror jag att det är kroppens reaktion på all skit den får ta just nu. Börjar återhämta mig mentalt också. Börja tänka på framtiden och vad som är nästa plan…

Idag ska jag dock försöka ta mig till träningen innan jobbet för att komma igång lite och få känna på ett litet endorfinrus igen! 

// P