Vertikalhopp och tävlingsdags!

February 19th, 2015

upp och hoppa!
När det är jaget som räknas! Det snackas om isberg ibland i mentala sammanhang. Du ser toppen men under ytan så finns det så mycket mer.
Du ser allt som skrivs, allt som publiceras i bilder och filmer. Allt är oftast bra och allting går som tåget framåt, uppåt! Men när allt inte är toppen? När tåget går men du står kvar på perrongen? När du låter dig bli överkörd och reflekterar försent. Vad händer då? Hur känns det då?
rensa bort skiten sa en klok vän. ingen kan vara nere med en ballong sa en annan.
Med dessa två mantran har jag under en vecka tagit det relativt lugnt. Försökt återhämta huvudet. Reflekterat och filosoferat. Kanske inte vandrar runt på jorden av någon speciell anledning, men jag tänker fan i mig vandra runt och göra saker jag mår bra av och njuter av! Rensa bort skiten, köpa en ballong och följa känslan. Vad är det värsta som kan hända?

Träningen då? Jag älskar att träna och har förstått hur viktigt det är för mig för att må bra! Det behöver inte alltid gå bra, alla lyft behöver inte alltid sitta. Det är mera känslan efteråt, avslappningen, tröttheten i musklerna men samtidigt glädje och balans. Efter varje pass är det alltid något som gått bra, känts bra. Försöker ta med mig det och blickar framåt.
Tävling i helgen! Varje tävling för mig i tyngdlyftning är en erfarenhet rikare. Fjärde tävligen denna helgen, serieomgång nr 2 för elitserien damer går i Väsby.

allt och lite till!

Läs mer: