Vilka stora ben du har…

September 24th, 2014

Jag tror jag skulle kunna göra en egen variation av den där youtube filmen, ni vet grabbarna som spanar in biceps. Min film skulle istället ha titeln “men vilka stora lår du har”!

För tre år sedan hade jag nog gått hem och lagt mig under täcket och gråtit lite över dessa kommentarer. Idag är jag mestadels stolt. Förutom när jag behöver bära jeans… :)
IMG_3362.JPG
Söndagsfika med lohilo proteinglass!

Tiden går så fort. Vi är snart inne i oktober månad!? Livet är verkligen träna, jobba och äta just nu. Tävling i helgen Lemans (crossfit) och sen helgen därefter ska jag göra debut i tyngdlyftning i Ålborg Danmark. Nervös redan nu. Även orolig över att jag börjar känna av en förkylning. Jag ska hem och  kurera mig någon timme med lite c-vitaminer. Har iaf. bestämt mig för att byta morgondagens vilodag till idag och hoppas att detta enbart är en reaktion av kroppen på att det börjar bli lite kallare ute.

Träningen går bra! Blir starkare och starkare och tekniken börjar komma så smått. Myrsteg, eller vad jag ska kalla det. Det finns så mycket att jobba på! Vill verkligen inte vila idag egentligen, jag vill lyfta… Får längta tills imorgon istället!
IMG_3348.PNG

Delar av crossfit nordics competiton gäng!

I måndags slog jag till med 160kg i knäböj. Känslan över att passera 150kg med 10kg är såjävlaskönt. Som jag längtat :)

Så till dagens sista tankar, hur fikar ni?

IMG_3370.PNG“filar=fika”.

 

 

Läs mer: