vilken podcast lyssnar du på? Här är mina favoriter:

June 11th, 2015

 

 I skrivande stund åter påväg mot Eskilstuna. Dubbelpass står på torsdagens schema och kroppen känns bra. Igår hade jag vilodag, passade på att jobba lite mera och även gå på en massage. Det va riktigt längesedan och så välbehövlig. Träffade Dylan (kollega på jobbet) Cityterapeuterna här i Stockholm och han kan sin sak. Kändes riktigt bra i kroppen efteråt. 

Sen så åkte jag hem och fixade lite med min bokföring. Suck vad tråkigt det är!  

 Så till rubriken, Podcast. I vintras träffade jag Erik Sander och spelade in en intervju. Erik driver Erik tar rygg på där han träffar idrottsintresserade och snackar om träning och kost. Jag brukar lyssna mycket på podcaster när jag åker tåg eller är ute och cyklar. Just nu ligger jag lite efter och jag har så mycket att ta igen! 

Podcaster jag lyssnar på:

Tyngre radio 

Erik tar rygg på 

Stop chasing pain

The strength of evidence podcast 

Här kan du Lyssna på mitt avsnitt tillsammans mer Erik! 

Ha en grym torsdag! / P 

Läs mer: