Om Mig Patricia Strenius

 

Patricia Strenius, 30år. Jag flyttade ifrån hemstaden Karlskrona till Stockholm för att studera till Kiropraktor 2009-2015. Under tiden som jag studerade så hittade jag en stor passion för crossfit som jag tävlade i under perioden 2012-2015, med individuella regionals prestationer åren 2012-14 samt med team 2015.  Från 2015 så tog tyngdlyftningen över mer och mer och jag kvalade till mitt första EM i tyngdlyftning detta år. 

Jag har sedan 2015 tävlat på internationella mästerskap såväl som EM och VM. Jag har EM guld sen 2018, EM brons 2019 och en hel del svenska rekord och nordiska rekord. 

Jag är den dam som oavsett viktklass lyft mest totalt i både sverige och norden. 

 Jag kombinerar min idrott med att jobba som leg. Kiropraktor och tränare. Jag håller seminarium i tyngdlyftning och finns intresse för detta så återkoppla till mig. 

Aktuell Rankinglista i Sverige för tyngdlyftningen kan man läsa här.

Mitt mål är att bli en av de främsta tyngdlyftarna i världen och att delta på OS 2020(one). 

Jag söker just nu aktivt efter sponsorer.

Är du kanske intresserad av att sammarbeta med mig?  

Skicka ett mail till mig så kollar vi på alternativ!

Vill du komma i kontakt med mig?

Skicka ett mail till: strenius@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pause, then go like hell.