Välkommen till Patricia Strenius blogg.

patricia_strenius_crossfit_regionals_2014

Patricia Strenius, 26 år. Flyttade ifrån hemstaden Karlskrona till Stockholm. Jobbar till vardags som Kiropraktor och tränare. I min blogg skrivs det mestadels om träning. Från början handlade mycket om crossfit och min resa där. Jag har deltagit på European regionals som individuell atlet 2012,2013 samt 2014, år 2015 så tävlade jag i lag tillsammans med Crossfit Nordic. Detta var min sista Crossfit tävling då jag nu 2015 valt att enbart köra tyngdlyftning. En resa som tog en snabb start med kval till EM 2015 och senare även VM 2015.

Tanken med bloggen är att skriva om min träning inom Tyngdlyftning och Crossfit. Min väg genom vardagen till eliten inom idrotten. Aktuell Rankinglista i Sverige för tyngdlyftningen kan man läsa här.

rankinglistan inför EM 2015 i tyngdlyftning är jag på 10e plats.

 

Jag började träna Crossfit i februari 2012 och specifik Tyngdlyftning hösten 2014. Mitt mål är att bli en av de främsta tyngdlyftarna i Sverige.

Jag söker just nu aktivt efter sponsorer.

Är du kanske intresserad? Läs mer om att sponsra mig här.

 

Vill du komma i kontakt med mig?

Skicka ett mail till: strenius@gmail.com
Jag bloggar här på Patricia Strenius blogg så jag hoppas ni följer mig och mitt träningsliv.